Рождени дни

Показване на единичен резултат
Спрей роза с еустома и хиперикум

Добави стъкленица (ваза)

This must be a number!

Добави рози ↓

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

Рождените дни са едни от най-специалните моменти в годината. Не само  добавяме още една година към възрастта си.,но и защото те са предпоставка да направим специална изненада за любимите си хора.

А цветята са идеалното допълнение за всеки празник.

В тази категория можете да разгледате нашите предложения за букети за рожден ден. Всички букети за рожден ден са създадени с много внимание към детайлите и страст. Защото нашият екип вярва в символиката на цветята. Затова нашите букети за рождени дни носят различни послания.

Как да изберете подходящите цветя за рожден ден?

Езикът на цветята е необятен и Ви дава възможност да бъдете оригинални. Без значение дали искате да изпратите красиво послание или да подарите щастие.

Тук е важно да познавате човека, за когото са цветята за рожден ден.

Например червените рози са най-популярни, когато става въпрос за любов. Те символизират вечната и неразделна любов, но не всяка жена харесва рози. Затова в този случай можете да заложите на лалета в червен цвят.

Когато искате да вземете цветя за рожден ден на близък човек или родител, можете да заложите на кала или орхидея. И двете цветя символизират нежност, възхищение и грижа.

Обърнете внимание, че броят на цветята за рожден ден също е от значение. На член от семейство и на приятели най-често се залага на 3 или 5 цветя в букет, докато за любимата жена броят е 7.

Свържете се с нас на телефон: 0885 99 65 52 и ни разкажете какво искате да кажете с букета за рожден ден. Неугасваща любов, признание или благодарност?

Споделете ни любимите цветя за Ваш близък, а ние ще сътворим специално за НЕГО перфектния букет за рожден ден.