Facebook Pixel

Цветя Варна доставка

Красиви и свежи цветя в град Варна.

Има ли по-добър начин да кажеш на някого, „ОБИЧАМ ТЕ“, от прекрасен букет с цветя? Ние от Бутик Лилия, години наред правим доставка на цветя за Вас. Няма нищо по-хубаво от емоциите, които събуждаме в хората, когато пристигнем с огромен букет от рози. В тази част на магазина може да изберете неповторим подарък за вашата дама, които ние ще доставим на точно определено от вас място, в точно определен час. След като поръчате букета, член на нашият екип ще се свърже с Вас и ще уточни датата и посланието, които ще бъдат прикачени към букета. Направете мигът незабравим за Вашата половинка.

Освен изброените тук цветя за букет предлагаме и саксиини цветя -ветето за вашия дом е при нас – предлагаме голямо ранообразие от цветя в саксия – Орхидея, Антуриум, Ехмея, Бахира, Агломена, Алокация, Драгон, Нолина, Шефлера, Бенджамини, Корделини, Фика, Дифембахия.

Кажете, „Обичам те“ с красив букет от Бутик Лилия!

Промо Не е наличен
48.99 лв. 41.99 лв.

Изчерпан

Не е наличен
25 броя рози
180.00 лв.

Изчерпан

Не е наличен
Букет от 21 рози
152.00 лв.

Изчерпан

От този месец бутик за цветя Лилия извършва доставка на цветя в Добрич.  Ние предлагаме винаги свежи цветя и невероятни аранжировки за Вашият любим човек.