Facebook Pixel

Деня на жената с бутик Лилия

Денят на жената – още един красив празник, изпълнен с незабравими емоции и усмивки. На този ден се празнуват постиженията на жените в различните сфери – политическа, икономическа, социална. А също и дългия път, които са извървели от миналото до днес и правата, които са си извоювали. Макар и в исторически план 8 март 1857 година да се помни с първия масов протест на жените заради лошите условия на труд, то днес е още един ден посветен на силата на нежния пол. Международния ден на жената е още един прекрасен повод да засвидетелствате силните си чувства към жените в живота Ви. Дарете ги с частица любов от природата и ги изненадайте с красив букет цветя от Бутик Лилия.

Разбира се, този празник е малко по-различен от Свети Валентин. Докато на деня на любовта, най-подходящите цветя бяха червените, носещи дълбока символика за бурната и пламенна любов, то тук нещата са други. Ако желаете избраните цветя да носят отново послание от природата Ви предлагаме да изберете нежен цвят, напомнящ за домашния уют. Защото тук говорим за нежната незагасваща любов на майката и за признателността към любимите жени в живота на всеки един о нас. Няма значение дали искате да зарадвате майката, която продължава да Ви подкрепя или сестрата, която е най-добрия Ви приятел. А защо не и на учителката, която Ви е помогнала да се развиете в живота?

Какви цветя са подходящи за 8 Март?

Докато на Свети Валенти, всички цветя бяха страстно червени, то за 8 март Ви препоръчваме да се придържате към розовите и белите цветове.
Лалета
Един от най-популярните избори на цветя за 8 март са лалетата. Те са красиви и аранжирани добре, могат да впечатлят всяка дама с неповторимото си излъчване. Розовите лалета са изключително подходящи, ако искате да изразите обичта, която изпитвате към приятелите и семейството си. Пурпурните нюанси носят малко по-дълбоко значение и се свързват с щастливите спомени и вечната признателност, която изпитвате към жените в живота Ви.
Гладиоли
Ако искате да докажете искреността на чувствата си, тогава най-подходящи са гладиолите. Разнообразните им цветове Ви позволяват да се вдъхновите и да изразите себе си по оригинален начин. Освен това подарявайки гладиоли, Вие заявявате пред дамата, на която ще ги подарите, че вярвате в нея и нейната сила.
Рози
Друг добър избор за 8 март са розите. Този път обаче не избирайте червени рози. Вместо това белите са много добър вариант, ако искате да изразите дълбочината на чувствата си. Розовите рози са подходящи за майките, сестрите и дъщерите, защото символизират дългото семейно щастие.

Каквото и да изберете, не забравяйте, че трябва да се съобразите преди всичко с предпочитанията на дамата, на която ще подарявате букета. Цветята са прекрасни творения на природата, които правилно подбрани са истинско произведение на изкуството.

Разгледайте нашите актуални предложения и изберете най-добрите цветя за 8 март. Ако се колебаете, можете да ни потърсите на телефон: 0885996552 или да ни пишете на e-mail: g.manov@internetreklama.bg.

Оставете коментар

11 − eleven =