Facebook Pixel

Естествена или изкуствена украса?

Много хора се сещат за украсата, когато наближат зимните празници. За някой Коледа е най-красивия празник в годината и затова заслужава подобаваща украса. А за други незаменими са моменти на споделено семейно щастие. Обединени около уюта и незабравимите спомени на изминалата година. Истината е, че не е необходимо да чакате Нова година, за да преживеете празничната еуфория.

С тази статия, ние от Бутик Лилия искаме да Ви напомним, че има и други специални подови – рождени дни, именни дни, годишнини, кръщенета, сватби. Затова днес ще Ви поговорим за празничната украса.

Напоследък все повече хора се чудят дали тя да бъде естествена или изкуствена. Разбира се, най-лесния вариант е да отидете до първия магазин и да накупите всичко, което хване окото Ви – играчки, венци, изкуствени цветя и орнаменти.

Обърнете внимание, че понякога изкуствената украса може да стои странно на фона на Вашия интериор. Решението е да заложите на по-семпли декорации, на които цветовете са добре съчетани. Така ще избегнете претрупването и ще можете да създадете една прекрасен декор в духа на празника.

От друга страна, естествената декорация може да Ви даде по-голямо поле за изява. Тя създава минималистично усещане, което се съчетава прекрасно с всякакъв интериор. Можете да използвате всякакви цвета като коледна звезда, рози, карамфили, клонки от иглолистни дървета, жълъди, имейл.

Шишарките са изключително подходящи не само за основата на коледна украса, но и за всеки друг повод. Те съчетават в едно красотата на природата и модерното излъчване. Стоят прекрасно във всяка стая. Много хора предпочитат да ги поставят в красива купа с коледен мотив в средата на масата. Или да ги сложат на прозореца.

Ще оставим на Вас да изберем как да украсите дома си. Споделете с нас в коментарите на какво залагате – изкуствена или естествена украса.

Оставете коментар

four × four =