Facebook Pixel

Топ 3 на най-предпочитаните цветя за сватбени букети.

Топ 3 на най-предпочитаните цветя за сватбени букети.

Топ 3 на най-предпочитаните цветя за сватбени букети.

За жените сватбата винаги е била онзи специален момент от живота им, белязал най-съкровените им желания и мечти. Заради това на много от дамите им е трудно да решат кой са най-подходящите цветя за този специален миг. Сватбените цветя не само са невероятни красиви, те могат да завършат декорацията на всяка една сватбена тема по ослепителен начин. Тяхната символика, цветове и аромат са перфектния финал на всеки сватбен ден.

Ако все още не можете да решите какъв искате да е Вашия букет за този специален ден, в тази статия ще Ви представим 5-те най-популярни сватбени цветя.

Розите

Несъмнено на първо място в класацията се нареждат розите. Смятани за символ на красота и любов, тези цветя са се превърнали в олицетворение на романтиката и нежността. През вековете много от писателите са ги използвали за метафора на емоция и страст. В света на сватбите, розата изобщо не може да се определи като скучен избор, особено когато говорим за цвят. Това цвете има хиляди цветови вариации и разновидности, които могат да се впишат успешно във всяка тема.

Топ 3 цветя от Бутик Лилия

Лалета

Не по-малко обичани, веднага след тях се нареждат лалетата.Те носят посланието да дългите години щастлива и споделена любов. Може би точно заради това, все повече булки го избират за букетите си. Лалетата също предоставят голям избор от цветове като бяло, кремаво, розово, жълто, прасковено. Но нека и да не забравяме любимите на всички червено и лилаво.

Топ 3 цветя за Вас от Бутик Лилия

Калата

Сред най-предпочитаните цветя се нарежда и калата. На последно място в нашата класация, но не и в женските сърца, това цвете е елегантен и стилен завършек за всеки букет. Асоциира се с нежността и онази великолепна красота, която всеки носи вътре в себе си. Един от най-предпочитаните й вариации е несъмнено слоновата кост. Но калите имат много цветови вариации като жълто, оранжево, розово и тъмно лилаво.

Топ 3 цветя предложени от нас за Вас от Бутик Лилия

Коментари (1)

Катя Василева

Аз лично избрах лалета за сватбата си. Намирам ги не само за красиви, но и подходящи не само за украсата на залата, но и за букета на булката и шаферките.

Оставете коментар

fifteen − 9 =